Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bodrum'da gazino keyfi

Geçtiğimiz cumartesi bir grup gazeteciyle birlikte Bodrum'un ünlü oteli Rixos Premium'da Selami Şahin'i dinledik.
Rixos'un minik adacığında Ada Gazinosu adında bir konsept oluşturulmuş. Her hafta tatilcilere gazino geceleri düzenleniyor. Kendini müziğe kaptıran bir gazeteci arkadaşın "Bize her yer Maksim" diye bağırması aslında gecenin özetiydi.
Maksim Gazinosu nostaljisini Bodrum'da minik bir adacıkta yaşamak ilginç bir deneyimdi.
Çiğdem Tunç sunucu olarak sahneye çıktığında çocukluk yıllarıma ışınlanmış gibi oldum. Tunç'un tek kanallı TRT günlerinde Mehmet Ali Erbil ile birlikte sunduğu program aklıma geldi. Tunç'un hiç teklemeyen akıcı sunumunu ve esprilerini keyifle izlerken, ödül törenlerinde yaşanan fiyaskolar aklıma geldi.

KELEBEK'İ TUNÇ SUNSUN
Vallahi önümüzdeki yıl Altın Kelebek'i Tunç sunsun. Evet, artık popüler bir isim değil ama canlı performansta en küçük bir hataya bile yer vermedi. Hem sunuculuk yaptı, hem de 4-5 parça seslendirdi. Bizim şov dünyası vefasız, elindeki değerleri çok kolay unutuyor!
Daha sonra sahneye Semiha Yankı, İskender Doğan ikilisi çıktı... Nostalji doruğa ulaştı, herkesin bildiği şarkılar söylendi. Sanatçılardan geçmişe dair ilginç anekdotlar da dinledik.
Sıra Berkant'a gelince, gecenin temposu düştü ama bu kez şarkılar damardandı.
Ve en son sahneye müziğimizin tartışmasız yaşayan efsanesi Selami Şahin çıktı. Şahin her biri klasik olmuş şarkılarını seslendirirken, anılarını da paylaştı.
Patlayan şampanyaları, sahneye atılan gülleri, Tanyeli'nin kıvrak dansları ile Bodrum Rixos Premium'daki Ada Gazinosu, "Nerede o eski gazinolar" diyen tatilciler için alternatif olabilir.
Ada Gazinosu'na otel dışından da ilgi büyükmüş. Zaten o gece cemiyet hayatından ünlü isimler de vardı.
Ada Gazinosu Ramazan ayıyla birlikte ara verecek.
20 Ağustos'ta yine Selami Şahin, 1 Eylül'de Gönül Yazar sahne alacak. Tanyeli ve Berkant ise gazino kadrosunun daimi üyeleri. Diğer haftalarda da sürprizler olabilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA