Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bursaspor taraftarına bravo

Bursasporlular, amigoları olan Down sendromlu Turan Dursun için görülmemiş sürpriz bir doğum günü kutlamasına imza atmış. Dursun için özel hazırlanan üstü açık araba ile konvoy yapan taraftarlar; Bursa turunun ardından Dursun'un oturduğu mahalleye müzik ve meşaleler eşliğinde girmiş. Gecede Zafer Folklor Oyunları ekibi de özel bir gösteri sunmuş.
Bursaspor'un yıldız futbolcuları ve altyapı oyuncuları da Dursun'un doğum gününü kutladıkları görüntülü mesajlar göndermişler.
Bravo Bursaspor taraftarına...
Hem Dursun'a hayatının en mutlu gününü yaşatmışlar, hem de Down sendromu hastalığı için hep birlikte müthiş bir farkındalık projesine imza atmışlar.
Tüm dünyada 6 milyon, ülkemizde yaklaşık 100 bin civarında Down sendromlu birey yaşıyor. Bu kardeşlerimizin sosyal hayata kazandırılması için tıpkı Bursaspor taraftarı gibi onlara sahip çıkmamız ve destek olmamız gerekiyor. Bence bu yıl taraftar fair play ödülü, Bursasporlulara verilmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA