Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Digiturk’ün Oscar yayını

Oscar ödül töreninin beIN Digiturk'te yayınlanması artık gelenek oldu. 89'uncu Oscar Ödül Töreni, 26 Şubat Pazar gece yarısından itibaren canlı yayınla beIN MOVIES Oscars'da ekrana gelecek. 1 Şubat'tan beri Oscar'lı filmleri 1 No'lu kanalında yayınlayan Digiturk'ün Oscar gecesi sunucuları; Yekta Kopan ve Özge Özpirinçci.
Bazen sözü fazla uzatsa da Kopan, Oscar gibi önemli törenleri sunma konusunda en doğru isim.
Amerika'dan canlı yayın öncesi özel yayına Berrak Tüzünataç, Buğra Gülsoy ve yapımcı Muzaffer Yıldırım gibi sinema ve şov dünyasının önemli isimleri katılacak. Ceylan Atınç'ın Kırmızı Halı yorumlarının ardından sinema yazarları Mehmet Açar ve Melis Behlil de 89'uncu Oscar adaylarını değerlendirecekler. beIN Digiturk'cüler Oscar yayınlarına çok özen gösteriyorlar, genelde başarılı oluyorlar. Tek sorunları fazla steril ve kuralcı olmaları.
Bu da eğlence ve tartışmayı geri plana itiyor. Halbuki Oscar törenleri dünya medyasında çok hararetli ve eğlenceli tartışmalara sahne oluyor. Belki bu yıl Cem Yılmaz'ın tören öncesi özel yayına konuk olmasıyla bu açık biraz kapanabilir ama gecenin ilerleyen saatlerinde izleyiciyi dinç tutacak eleştirmen, yazar ve yorumculara ihtiyaç var gibi görünüyor.
Eskiden Oscar yayınlarında Tuğrul Eryılmaz, izleyicinin hoşuna gideceği tartışmalar açardı.
Eryılmaz ya da Murat Özer gibi ezber bozacak yorumculara da ihtiyaç var gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA