Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Alişan şaka yapmış

Alişan Instagram'da 'I must marry' adlı bir video paylaşmıştı. Videoda ABD'de bir parkta gençlerle birlikte çimlere uzanmış Alişan, bir kıza yaklaşmaya çalışıyor, ona "I must marry" (Evlenmeliyim) falan diyor. Kız ona yüz vermiyor ama Alişan ısrar ediyor, kız uzaklaşmak istiyor ünlü şarkıcı kızın çantasına sarılıyor vs...
Ben bu video ile ilgili 'Kızın baştaki rahat tavırlarını Alişan'ı tanıdığına mı yormalıyız bilemedim. Eğer kız Alişan'ı tanımıyorsa, ünlü şarkıcının yaptıkları hiç de komik değil, tacize girer' diye yazmıştım.
Alişan da bu yazının üzerine 'Bak sevgili Mevlüt' diye başlayan bir yazı yayınladı. Yazıda özetle: "O kız benim arkadaşım, küçük bir şaka yaptık... Ben 40 yaşındayım ve ne ailemin ne de beni bu kadar yıldır ayakta tutan sevenlerimin başını öne eğecek ya da utanılacak bir hareket yapmadım, yapmam! Benim bu videoda tek hatam Esra'nın arkadaşım olduğunu belirtmemem oldu ki daha sonra yazdım..." Şakada ölçü kaçırılmıştı, video o kadar gerçekçiydi ki, o yazıyı yazmak zorunda hissetim kendimi.
Keşke Alişan söylediği gibi o kızın arkadaşı olduğunu belirtseydi, keşke ben de o yazıyı yazmadan önce Alişan'a ulaşabilseydim. Özetle ortada bir taciz yok, Alişan şaka yapmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA