Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ünlü çiftten kötü başlangıç

Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çifti, evlendikten sonra hemen hemen aynı dönemde yeni projeleriyle hayranlarının karşısına geçtiler. Ancak bir süredir ekranlar ve sinemadan uzak kalan ünlü çift, ilk işlerinde beklenen başarıya ulaşamadı. Kobal'ın başrolünde oynadığı Show TV'nin iddialı dizisi 'Yüz Yüze', ilk bölümünde Total'de 13'üncü, AB'de ise 11'inci oldu. Dizi bu kötü başlangıca rağmen toparlanır mı bekleyip göreceğiz.
Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı 'Cingöz Recai' filmi ise hem eleştirmenlerden düşük not aldı, hem de ilk haftasında 405 bin seyirci tarafından izlendi. 600 salonda gösterime giren, böylesine büyük bütçeli bir film için bu seyirci sayısı pek tatmin edici olmasa gerek.
Ünlü çiftin şu aralar moralleri biraz bozuk olabilir ama aynı işi yapıyor olmaları birbirleri için bir avantaj. Birbirlerine destek olarak bu zor günleri geride bırakacaklarına inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA