YAZARLAR

02 Aralık 2013, Pazartesi
Değişime Ayak Uydurmak!
KORAY KODAL Değişime Ayak Uydurmak!
Yazarın Tüm Yazıları

Yay'ların özellikleri arasında; başkalarının zorlandığı konuları kısa sürede kavrayıp, çözümler üretmesi de var. Yetenek ve becerileri sayesinde her işin üstesinden gelebilmeleriyse bir diğer yetenekleri. Yay'lar keşfedilmemiş konuları araştırmayı, seyahat etmeyi, değişik kültürleri öğrenmeyi severler. Aynı anda birçok konuyla ilgilenebilirler. Öğrenme meraklarıyla öne çıkarlar. Cömerttirler. Hareketli olmaları, Yay'ları formda tutar. Kendilerine güvenirler. Tıpkı otohaber gibi...

otohaber, dinamizmini korumak için gelişiyor ve yenileniyor. Bu haftaki özel sayımızdan itibaren test sayfalarımızda da yeniliklerle karşılaşacaksınız. En önemli değişiklik, test puanlamalarımızda. Yeni nesil otomobiller eklendikçe puanlama sisteminin de güncellenmelere olan ihtiyacı ortaya çıkıyor. Bu ihtiyaç sonrasında test puanlarını daha geniş bir aralıkta hesaplayıp, otomobiller arasındaki küçük farkların bile tercih sebeplerini değiştirebileceğini daha net hesaplıyoruz. Artık otomobiller arasında 1-2 test puan farkına rastlamak zor olacak gibi. Farklar iki basamaklı hanelere çıkacak. Alman ortağımızla paylaştığımız puanlama sistemiyle kazanan, yine tüketiciler/okurlar olacak. Bu yenilikle ilgili tüm detaylar F.K.E. sayfalarımızda yer alıyor.

TEST YILLIĞI 2013

Biz 2014 Test Yıllığı için çalışaduralım, en son puanlama sistemine göre oluşturulmuş testlerin yer aldığı 2013 Test Yıllığı ise hala raflarda yer alıyor. Hala edinmediyseniz, kaçırmayın derim!

SON DAKİKA