Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Allah yolunuzu açık etsin

Anahtar şuydu; Çek Cumhuriyeti'nin bizim gibi kazanmaktan başka şansı yoktu. Sıkı, sert, düz ama disiplinli bir takım. Rakip hücum yaptığı zaman yetenekli oyuncuları olmadığı zaman pozisyon bulamıyorlar. Orta sahadan bir oyuncu çıkarıp, ikinci santrforu soktuklarında o dakika biz kilidi açtık. Dönen topları almaya başladık. Hem hücum hem savunmada dönen topları alınca ve hoca Oğuzhan'ı oyuna alıp, Arda'yı sol kenara alınca, üstüne bekler çıkmasın diye Olcay'ı da oyuna sokunca bizim de işimiz kolaylaştı. Yapılan yuhalamalar, "o oldu, bu oldular" bu saatten sonra gereksiz.
Bu saatten sonra artık Belçika'nın kaybetmemesini bekliyoruz. Normal şartlarda İsveç, Belçika'yı yenemez gibi geliyor.
Messi gibi yetenekli bir oyuncuyu kadromuza kattık... Emre Mor, büyük kazanç. Önümüzdeki 10 yıl için önemli yıldızlardan biri olacaktır...
Kadroda Mehmet Topal niye orta saha oynamadı diye tartışmıyoruz.
Şimdi tadını çıkarma zamanı. Detaylarla, hesaplaşmalarla gerek yok. İki İrlanda'yı da beğenmedim.
Elenmesine rağmen Ukrayna fena takım değildi. Galler iyi oynuyor. Turnuvadan önce "Bir üst turda kimi istersin" deselerdi ben 'Galler' derdim.
Motivasyonu tekrar toparlamış bir milli takım için Galler iyi bir rakip.
Bu ülkede bir kaleci kaybedildi; Volkan Demirel...
Biz gruplaşmalar ve kutuplaşmalardan uzak kalmalıyız.
Statü ileride tartışmalara açık bir statü...
Atılan ve yenen her golün anlamı var. Arnavutluk 87 dakika Fransa'ya karşı direnç gösterdi. Fransa bir gol için yırtınırken golü buldu, Arnavutluk uzatmalarda reaksiyon göstereyim derken ikinci golü gördü.
Bizim de 3. golü atma ihtiyacımız kalmadı. İspanya maçı 3-0'ken Arda'ya yapılan saygısızlık sonrası Arda maçı bıraktı. Bizim takım maçı bıraktı ama Atletico'dan arkadaşı olan Koke, Barcelona'dan arkaşı İniesta skoru biraz da psikolojik olarak olaydan etkilenip üzerimize gelmedi. Bu turnuvaya böyle bir turnuva. Her reaksiyonun önemi var. Dünkü kadroyu çıkarmak kolay bir karar değildi. Gol yemeyim YETENEKLİ oyuncularım var yenelim dedik. Biz kötü oynarken yediğimiz 3. golün ofsaytını konuşamadık.
Bırakın bugün de 2. golümüzün ofsaytta olduğunu konuşmayalım. Hocam sakin, sakin, sakin... Sen tecrübelisin. Sen bu oyuncuların sadece hocası değil büyüğüsün. Allah yolunuzu açık etsin...
Bu arada kuaför Veysel'e özel teşekkür, Ozan'ın saç sorununu hallettiği için!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA