"Devletin malını izinsiz kullanmaya asla müsamaha göstermeyeceğiz!"

Kamu arazilerinde işgallere yönelik yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda konuşan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, "Devletin malını izinsiz kullanmaya çalışanlara asla müsamaha göstermeyeceğiz, kamunun hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz" dedi.
Seyhan Baraj Gölü çevresinde ve Karataş ilçesi kıyı şeridinde bulunan kamu arazilerinin işgallerine yönelik yapılan çalışmalar, Vali Yavuz Selim Köşger'in başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi. Toplantıda kanuna aykırı yapılaşmalar ve işgallerin önüne geçilmesi ve kamu arazilerinin doğru şekilde değerlendirilmesi için planlanan faaliyetler görüşüldü.
TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ
Kamu arazilerinin korunmasının yalnızca düzen sağlamakla kalmayıp aynı zamanda bölgenin doğal güzelliklerinin korunmasına da katkı sağlayacağını belirten Vali Köşger, "Bu araziler kamusal bir değer taşımakta. Kamu arazilerine ait işgallere yönelik bu çalışmaları titizlikle takip ediyoruz. Bu alanların korunması, hem bugünün hem de geleceğin sorumluluğudur. Devletin malını izinsiz kullanmaya çalışanlara asla müsamaha göstermeyeceğiz, kamunun hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz" dedi.
Vali Köşger, daha önce Seyhan Baraj Gölü çevresi ve diğer alanlarda toplamda 135 işgal yapıların yıkıldığını, yaklaşık 100 işgalin önüne geçildiğini, işlemleri devam eden 97 işgalle ilgili sürecin de devam ettiğini kaydetti.
ADANA İLÇELERİ
- Kozan
- Seyhan
- Aladağ
- Saimbeyli
- Karaisalı
- Ceyhan
- Feke
- Tufanbeyli
- Karataş
- İmamoğlu
- Pozantı
- Sarıçam
- Çukurova
- Yüreğir
- Yumurtalık
ADANA HAVA DURUMU
25 Haziran 2025 Çarşamba38 º
38 º / 22 ºEN SON HABERLER
- 1 Sarıçam’a bin kişilik öğrenci yurdu
- 2 Üretici nefes alacak, Adana’nın tarımsal gücü pekişecek
- 3 Pozantı Belediyesi'nden gençlere yatırım
- 4 Horoz dövüşüne polis operasyonu
- 5 Çukurova’dan Azerbaycan’a direkt seferler başladı
- 6 Kızılay’dan hayat kurtaran milyonlara teşekkür
- 7 Kaymakam’dan SABAH’a veda ziyareti
- 8 Uygunsuz görüntü paylaşanları otobanda sopayla darp etti
- 9 Kaçak yapılaşmaya sıfır tolerans
- 10 Sanayiye yön veren “Genç Fikirler” ödüllendirildi