Adıyaman’da sağanak kabusu! Evde mahsur kalan 2 yaşlı kadın kurtarıldı
Adıyaman’da etkili olan şiddetli sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur sularının bastığı evde mahsur kalan 2 yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Olay, Adıyaman merkez Ulu Cami Mahallesi'nde, Adıyaman Kilisesi yakınlarında meydana geldi. Akşam saatlerinde etkisini artıran sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda biriken yağmur suları, bir evi bastı. Kısa sürede suyla dolan evde bulunan 2 yaşlı kadın dışarı çıkamayarak mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, eve girişin güç olması üzerine kurtarma çalışması başlattı.
Ekipler, pencere korkuluklarını sökerek yaşlı kadınlara ulaştı. Dikkatli çalışmanın ardından 2 kadın pencereden çıkarılarak güvenli bölgeye alındı. Mahallede cadde ve sokakların da yağmur sularıyla kaplandığı görülürken, olay yerine gelen belediye ekipleri evde ve çevresinde biriken suların tahliyesi için çalışma başlattı.
ADIYAMAN HAVA DURUMU
31 Ekim 2026 Cumartesi18 º
18 º / 13 ºEN SON HABERLER
- 1 Besni’de su dolu asansör çukuruna düşen 7 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi
- 2 Adıyaman'da Genç Erkekler Dart İl Finalleri tamamlandı
- 3 Adıyaman'da depremin ardından güreşte başarıya koşan sporcular ödüllendirildi
- 4 Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama
- 5 Altın sarısı değil, yakut kırmızısı: Adıyaman’da "Cennet Meyvesi" nar hasadı başladı!
- 6 Adıyaman Gerger'de çukura düşen eşek köylülerin çabasıyla kurtarıldı
- 7 Adıyaman’da Tarihi Talat Efendi Konağı’nda restorasyon tamamlandı
- 8 Adıyaman'da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı! 15 yaralı
- 9 Adıyaman'da taş ve sopalı kavgada 4 kişi yaralandı, 8 kişi gözaltına alındı
- 10 Gölbaşı’nda sağanak yağış okul yolunu göle çevirdi! Öğretmenler ve görevliler seferber oldu