Giriş Tarihi: 14.11.2024 15:58

Ulusal Gelişim Yüzme Bölge Müsabakaları Afyon’da başlıyor

Ulusal Gelişim Yüzme Bölge Müsabakaları Afyon’da başlıyor

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 2024 faaliyet programında yer alan ve Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Bölge Müsabakaları, 15-16-17 Kasım tarihlerinde Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek olan müsabakalarda Türkiye'nin dört bir yanından Afyonkarahisar'a gelen 11-12 yaş kategorisindeki 479 sporcu, farklı yüzme stillerinde yeteneklerini sergileyecek. Müsabakaların açılış seremonisi, 15 Kasım Cuma günü saat 15.40'ta Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenecek. Sporcular, aileleri ve Afyonkarahisar halkının yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

İSMAİL HAKKI KASAPOĞLU'NDAN DESTEK MESAJI

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, müsabakaların genç yüzücüler için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak şu ifadelerde bulundu: "11-12 Yaş Ulusal Gelişim Bölge Müsabakaları, genç sporcularımızın kendilerini gösterebilmeleri ve sporun disiplinli yapısını öğrenmeleri için büyük bir önem taşıyor. Bu yaş grubundaki sporcularımıza destek sağlamak, onlara bu yaşta başarıya giden yolda güven kazandırmak bizler için çok değerli. Afyonkarahisar olarak, sporun her branşında genç yeteneklerin yanında olmaktan gurur duyuyoruz."

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Afyonkarahisar Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

AFYONKARAHISAR HAVA DURUMU

14 Mayıs 2025 Çarşamba

20 º

20 º / 6 º
Gökgürültülü Sağanak Yağışlı