Giriş Tarihi: 7.2.2013

Halk Ekmek hedeflerini büyütüyor

Ürettiği 150 çeşit ekmek çeşidiyle Antalya'nın en donanımlı ekmek fabrikası olan Antalya Halk Ekmek, denetim çalışmalarını da ağırlık veriyor. Temiz ve hijyenik ekmekte marka olduklarını belirten Genel Müdür Ertuğrul Atasoy, kurdukları kalite kontrol ekipleri ile Halk Ekmek büfelerindeki hijyen şartlarının haftada 3 gün kontrol edildiğini söyledi.
YURT DIŞINA AÇILIYOR
"Akdeniz'in Yerlisi" olan Buun markasıyla da 24. Anfaş Hotel Equipment Fuarı'na da 3 yıldır aktif olarak katıldıklarının altını çizen Atasoy, "Fuarda önemli yurt dışı bağlantıları yaptık" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.