Giriş Tarihi: 8.02.2013

Plazada kebap lezzeti

Antalya'nın önde gelen markaları arasında yer alan Urfalım Kebap Plaza, Uncalı'da açılan ikinci şubesi ile 'zincir restoran' olma hedefinde önemli bir adımı daha attı

Restoran konseptine farklı bir bakış açısı getiren Urfalım Kebap Plaza'nın sahibi Faruk Fırat, Uncalı'da hizmete açtığı 2'nci şubesi ile zincir restoran olma yolundaki ilk adımını attı. 1996 yılında 75. Yıl Caddesi üzerinde hizmete giren bin 600 metrekare kapalı alana sahip 5 katlı restoran ile Antalya'ya plaza restoran kültürünü kazandıran Fırat, yeni şubelerinde de aynı modeli uyguladı. Fırat, Uncalı 24. Cadde'de hizmete açılan yeni şubenin yatırım maliyetinin 1 milyon lira olduğunu ifade etti.

2 BİN 500 KİŞİLİK
Yeni şubelerinin toplamda 2 bin metrekarelik bir plaza olduğunu belirten Fırat, 2 bin 500 kişiye aynı anda hizmet verebileceklerini söyledi. 3 katlı restoranın alt katını düğün gibi kapsamlı organizasyonlara cevap verecek şekilde tasarladıklarını anlatan Faruk Fırat, yeni plazanın beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü ifade etti.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.