Amatör aşçılardan gezici mutfak
AÜ Turizm Fakültesi öğrencileri kendi tarzlarını sergiledikleri gezici mutfak 'Kitchen Bimbo'yu kurdu
HEDEF AVRUPA
Akdeniz Üniversitesi Mezunları Derneği'ne (AKMED) sunum yapan ve olumlu dönüşler alan Kitchen Bimbo ekibi çalıştıkları her restoranda özel olmak istiyor. Ekibin üyelerinden Burak Arslan, "En büyük hedefimiz Türkiye'nin ardından Avrupa'da da yayılmasını sağlamak" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist