Pazartesi 22.04.2013

Her malzemenin en iyisi

Ana yemekleri, saat 12.00'den itibaren tadabiliyorsunuz. Mine Kılıç, evinin mutfağında gösterdiği titizliği, hassasiyeti, tatbilirliği ve her malzemenin en iyisini kullanma takıntısı kurallarını burada da uyguluyor. Kullandığı tereyağı, fındık yağı, zeytinyağı ya da etler özenle seçiliyor. Salatadaki tüm yeşillikler, bir saat sirkeli suda bekletiliyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.