Giriş Tarihi: 26.7.2013

Büfeler sağlık için kapandı

Antalya'nın en büyük ekmek üreticisi konumunda olan Antalya Halk Ekmek Fabrikası, ekmek piyasasındaki haksız rekabeti afişlerle büfelere taşıdı. Halk Ekmek, sağlıklı üretimden taviz vermek yerine büfe sayısını azaltmayı seçtiğini duyurdu. Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ertuğrul Atasoy, üretim kalitesini düşürmek yerine büfe kapatmayı seçtiklerini söyledi. Atasoy, "Ekmek üretiminde kalite çıtasını düşürmek, kalitesiz un ve hammadde kullanmak, personelin sigortasını yatırmamak ve devlete vergi vermeyerek oluşuyor" dedi. Atasoy, "Haksız rekabete sonuna kadar direnip halk sağlığı ilede oynatmayacağız" şeklinde konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.