Ördek göğsü meyve özü sosu eşliğinde
MALZEMELER (4 Kişilik)
4 adet 175 gr. kemiksiz ördek göğsü Tuz ve taze çekilmiş karabiber 1 çay kaşığı ayçiçeği yağı SOS: 1 su bardağı portakalın suyu 1 adet defneyaprağı 3 yemek kaşığı böğürtlen jölesi 150 gr vişne, çilek vb (taze ya da dondurulmuş karışık) 2 yemek kaşığı kuru yaban mersini framboğaz, 1/2 çay esmer toz şeker 1 yemek kaşığı balsamik sirkesi 1 çay kaşığı taze doğranmış nane SERVİS İÇİN Taze pişmiş patates ve taze pişmiş yeşil fasulye
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist