Pazar 27.10.2013

Altın kepçeler kıyasıya yarıştı

Alanya'da düzenlenen ve 'Yılın Altın Şefi'nin seçileceği 3'üncü Altın Kepçe Ulusal Yemek Yarışması başladı. Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Alanya Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) tarafından organize edilen yarışmanın ilk gününde lise öğrencileri yarıştı.
MAKARNA YARIŞMASI YAPILDI

Yarışmalar üniversite öğrencileri arasında yapılan makarna, tavuk ve balık yemeği ile ustalar arasında süsleme ve heykel yarışmalarıyla devam etti. Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TASFED) Başkanı Yalçın Manav, "Yarışmaya yaklaşık 850 yarışmacı katıldı ve 17 şef jüri üyesi olarak görev yaptı. Bu program mutfaklarda çalışan, diploma veya geçerli bir sertifikaya sahip olmayan, en az 4 yıl deneyimli aşçılarımız için tasarlandı. Tüm uluslararası gastronomik terminoloji ve pişirme tekniklerini içeren eğitim 64 saatlik bir programdan oluşuyor" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.