Pazartesi 02.12.2013

7 saniyede kavurma

Burdur'un Gölhisar ilçesinde etinin doğranma şekli, kullanılan hayvansal yağ ve kuvvetli ateş dolayısıyla 7 saniyede pişirilen kavurma, lezzetiyle de dikkati çekiyor. Gölhisar'da 23 yıldır kavurma ustalığı yapan Mehmet Serttaş, önce et, sinir ve damarlardan temizlediğini, çok ince şekilde doğradığı etleri, sac içerisinde kuvvetli ateşte hayvansal yağın içerisine atarak 5-10 saniye arasında pişirip müşterilere servis ettiğini söyledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.