Akdeniz tipi beslenelim
KORUYUCU BESLENME
Doç. Dr. Hoşçan, "Meyve, sebze, baklagiller, kepekli tahıllar, kuru yemişten zengin, zeytinyağının temel yağ olarak kullanıldığı, balığın kırmızı ete tercih edildiği bir mutfaktır. Akdeniz diyetinde kan kolesterolünü yükseltici doymuş yağın az olması, koroner kalp hastalığı ve kanserden koruyucu olarak kabul edilmektedir" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist