'Gastronomi turizmi geliştirilmeli' çağrısı
Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Açıköz, gastronomi turizmini geliştirmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi
TESİSLERİN ÇOĞU KIŞIN KAPALI
Gastronomi turizmi hakkında da bilgiler aktaran Açıköz, "Kışın tesislerin yüzde 90'ı kapalı. Kışın da sektörü hareketlendirmek adına bu tip çalışmalara yönlenilmelidir. Bu ülke ekonomisinin her boyutunu ilgilendiriyor. Nice'e gidin herkes Paris der. Gastronomi şehri Lyon'dur. Antalya'ya bakın böyle bir şehir dünyada yok. Ama biz elimizdeki değerlerin farkında değiliz. Bir gün Antalya'yı kaybedersek 'Vay be ne şehirdi' deriz" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist