Yedikçe yandı tutuştu
Antalya Kumluca'daki 15'inci Tarım ve Seracılık Festivali'nde 'Acı Biber Yeme Yarışması'nı izleyenler bile buram buram ter döktü
5 DAKİKA SÜRE VERİLDİ
Biber kasalarının yanına, yarışma sırasında yarışmacıların yedikleri biberin acısını gidermesi için iki domates ve ayran bırakıldı. Yarışmacılar, 5 dakika içinde en fazla acı biberi yiyebilmek için mücadele etti. Acı biberleri yerken zor anlar yaşadıkları gözlenen yarışmacılara seyirciler tezahüratlarla destek verdi. Yapılan değerlendirme sonucunda geçen yılın birincisi Hüseyin Akşit, 480 gram acı biber yiyerek bu yıl da birinciliği kazandı.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist