Çarşamba 18.06.2014

Kasaplar ette istikrar istiyor

Antalya Ticaret Borsası Canlı Hayvan ve Et Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Süleyman Kaçaroğlu, ete son 3 ayda yüzde 10 zam yapılması üzerine fiyat istikrarı için önlem alınması gerektiğini söyledi. Karkas etin kilogram fiyatının 17 TL iken 19 TL'yi geçmesi üzerine alım gücü düşük vatandaşın 5-10 TL'lik sipariş vermeye başladığını belirten Kaçaroğlu, kar marjını düşüren kasapların yüzde 10'luk artışın yarısını tüketiciye yansıttıklarını söyledi. Fiyatları dengede tutmakta zorlandıklarını belirten Kaçaroğlu, "Maalesef et sektöründe istikrar yok. Danayı 3 ay sonra kaça keseceğimi bilmeliyim. Önümüzü göremiyoruz" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.