Altı ezmelı tavuklu tike kebap
MALZEMELER
450 gr tavuk gögsü 1 kg domates 150 gr sivri biber 3 dis sarımsak 2 adet sivri biber 120 gr rende kasar 1 tatlı kasıgı biber salçası Tuz, karabiber
KOLAY PROFİTEROL
ILK olarak margarini kısık ataste eritip su ve unu ekleyerek karıstırın ve katı bir kıvam alacak sekilde pürüzsüz olarak 3 dk pisirdikten sonra ocaktan alın ve sogumaya bırakın. Soguyunca yumurtaları tek tek içine kırın ve iyice yedirin. Hazırlanan hamuru elimizi ıslatarak küçük toplara bölün ve yaglı kagıtlı fırın tepsisine alın. 160 derecede fırında kızarana kadar pisirin. Kreması için malzemeleri karıstırıp agır ateste pisirin ve ılımaya bırakın. Pismis olan hamur toplarının alt kısmını bıçakla kesin. Içini hazırlanan krema ile doldurun ve servis tabagına alın. Üzerine çikolata sos dökerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
MALZEMELER
HAMURU IÇIN 100 gr margarin 1 su bardagı su 1.5 su bardagı un 3 yumurta
KREMASI IÇIN 2.5 su bardagı süt 1 su bardagı seker 3 çorba kasıgı un 1 yumurta 1 paket vanilya
ÜZERI IÇIN 1 paket çikolata sos
HÜSEYIN ÖZDOLAMBAY
Su Otel Asçıbası
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist