Antalya'nın tarhanası broşürlerle tanıtılıyor
TORİNO'DA TARHANA
'Antalya'nın Tarhanaları' isimli belgesel çalışması ile Slow Food Antalya, Antalya'ya özgü tarhana çeşitleri ile 23-27 Ekim tarihlerinde İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen "Salone Del Gusto 2014" etkinliğinde uluslar arası üne kavuşmasını sağladı. Broşürde Antalya'nın beş farklı tarhana çeşidi bulunurken, tarhanaların kısaca tarihçesine de değiniliyor.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist