Çarşamba 03.12.2014

Antalya'nın tarhanası broşürlerle tanıtılıyor

Antalya Tanıtım Vakfı ve Slow Food Antalya işbirliğiyle Antalya'nın saklı kalmış, sofraların vazgeçilmezi ve kültürel miras olan tarhana çorbası, Antalya'nın farklı köşelerinden, farklı hazırlanış biçimiyle broşür haline getirildi.
TORİNO'DA TARHANA
'Antalya'nın Tarhanaları' isimli belgesel çalışması ile Slow Food Antalya, Antalya'ya özgü tarhana çeşitleri ile 23-27 Ekim tarihlerinde İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen "Salone Del Gusto 2014" etkinliğinde uluslar arası üne kavuşmasını sağladı. Broşürde Antalya'nın beş farklı tarhana çeşidi bulunurken, tarhanaların kısaca tarihçesine de değiniliyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.