Hindi pişirmenin püf noktaları
AYNI YÖNTEMLE TAVUK DA PİŞER
Doç. Dr. Dündar Denizer, özel bir sos tarifi de vererek, "Pişirilen hindinin lezzetini artırmak için salça, yağ, tuz, karabiber ve çok az pekmezle bir sos hazırlayıp, hindinin dışına masaj yaparak yedirmek gerekir. Pişince büyük bir tepsiye koyarak servis edilmelidir" şeklinde konuştu. Doç. Dr. Denizer, hindi alamayanların aynı yöntemle tavuk da yapabileceğine dikkat çekti.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist