5 yıldızlı menü
Dünyanın sayılı destinasyonları arasındaki Antalya'da tesisler, gastronomi faliyeti ile binlerce turisti çekiyor
24 SAAT YEMEK HAZIR
Antalya Belek'te bulunan Calista Luxury Resort'un Mutfak Şefi Veli Turan, "Turist Türk mutfağını çok seviyor ama zengin çeşit için tüm dünya mutfaklarını takip etmemiz gerekiyor. Sadece açık büfede 68 civarında sıcak üretimi yapıyoruz. Sabah, öğle ve akşam sadece açık büfede toplamda ortalama 400-450 çeşit sunuyoruz. Ekiplerimiz 3 vardiya halinde 24 saat çalışıyor" dedi. Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ da, "Bin 500 kişiyi doyurmak için günlük yaklaşık 1,5 tona yakın et kullanıyoruz, ayrıca yüzlerce kilo sebze, meyve tüketimi var" diye konuştu. Kızıldağ, mutfak zenginliğine çok önem verdiklerini belirtti.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist