Çölyak hastalarına özel glütensiz ekmek üretiliyor
BÜFELER HİZMETTE
Nükte, projeye başlandığında ilgi görmeyeceğini ve uygulamayı sonlandırmak zorunda kalabilecekleri endişesi taşıdıklarını kaydederek, "Antalya'da çölyak hastalarının yaygın olması sebebiyle ilginin her gün artarak devam ettiğini görünce kesintisiz devam ettik" diye konuştu.
NEDEN GLÜTENSİZ EKMEK?
Çölyak hastaları içinde glüten bulunduran yiyecekler yediklerinde bağışıklık sistemleri, ince bağırsaklarına zarar verir ve sindirimi sağlayan yapıları görevini yapamaz hale getirir.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist