Çarşamba 22.07.2015

Ege'den esintiler

Kaleiçi'ndeki Patio Restaurant'ta hazırlanan 'Deniz Ürünleri Gecesi' ile Akdeniz'de Ege esintisi yaşandı. Yemek çeşitliliği konuklardan övgü aldı

Antalya Kaleiçi'ndeki Patio Restaurant'ta hazırlanan 'Deniz Ürünleri Gecesi' ile Akdeniz'de Ege esintisi yaşandı. Restoranın 5 bölüm üzerinden hazırladığı yemeklerin başlangıçları soğuk yiyecekler; ev yapımı lakerda, somon gravlax, ançuezli deniz börülcesi, sarımsaklimon- zeytinyağlı karides ve ahtapot salatası oldu. Yemek yine deniz ürünlerinden oluşan muhteşem tatlarla devam etti. Patio Restaurant her organizasyonda gösterdiği yemek çeşitliliği ile katılımcılardan övgü aldı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.