Çarşamba 22.07.2015
Ege'den esintiler
Kaleiçi'ndeki Patio Restaurant'ta hazırlanan 'Deniz Ürünleri Gecesi' ile Akdeniz'de Ege esintisi yaşandı. Yemek çeşitliliği konuklardan övgü aldı
Antalya Kaleiçi'ndeki Patio Restaurant'ta hazırlanan 'Deniz Ürünleri Gecesi' ile Akdeniz'de Ege esintisi yaşandı. Restoranın 5 bölüm üzerinden hazırladığı yemeklerin başlangıçları soğuk yiyecekler; ev yapımı lakerda, somon gravlax, ançuezli deniz börülcesi, sarımsaklimon- zeytinyağlı karides ve ahtapot salatası oldu. Yemek yine deniz ürünlerinden oluşan muhteşem tatlarla devam etti. Patio Restaurant her organizasyonda gösterdiği yemek çeşitliliği ile katılımcılardan övgü aldı.