Şeker ve eti çok fazla kaçırmayın
ETİ KIZARTMADAN PİŞİRİN
Yağlı etlerin doymuş ve kolesterol içeriğinin daha yüksek olması nedeniyle görünür yağlardan arındırılmış bir şekilde ve sınırlı miktarda tüketilmesi gerektiğinin belirten Yurdakul, "Kan şekerinde ve tansiyonda ani dalgalanmalara sebep olabilecek ağır şerbetli hamur tatlıları ve kızartılarak pişirilen yağlı et grubundan uzak durmalı ya da en asgari düzeyde tüketilmelidir" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist