Antalyalı gurmeler buluştu
Chaine Des Rotisseurs Antalya Bölgesi'nin geleneksel aylık yemeği gerçekleştirildi. Gurmeler birbirinden leziz yemeklerin tadına baktı
LEZiZ YEMEKLER
68 üyenin katıldığı yemeğe otel aşçılarının geceye özel hazırlayıp sundukları Çanakkale ahtapotu, Norveç somon, Anamas yaylağı kekliği, Ege'nin mavi yengeci, tütsülenmiş ördek göğsü eti, Biga sığır eti, Antalya bal kabağı gibi birbirinden lezzetli yemekler büyük beğeni topladı. Chaine Des Rotisseurs Antalya Bölge Başkanı Nihat Tümkaya "Gastronomi sanatının ve servisinin gelişmesini amaçlayan organizasyonda uzun süre gündemimizde kalacak muhteşem bir yemeği gerçekleştirdik" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist