Kuzeyden güneye Anadolu mutfağı
Chaine des Rotisseurs Antalya Bölgesi'nin geleneksel yıl sonu gala yemeği Sunis Hotel Su'da gerçekleştirildi
ÖZVERİLİ ÇALIŞMAYA PLAKET
Chaine des RotisseursAntalya Bölge Başkanı M. Nihat Tümkaya ve yönetim kurulu üyeleri, gecenin sonunda Hotel Su yönetimi, Sunis Hotel Su Executive Chef Hüseyin Özdolanbay ve ekibine, Yiyecek ve İçecek Müdürü Ziya Hızal ve Ekibine, Banket ve Kurumsal İletişim Müdürü Serap Atmaca'ya teşekkür etti, özverili çalışmalarından dolayı birer plaket verdi.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist