Cuma 01.01.2016

Kuzeyden güneye Anadolu mutfağı

Chaine des Rotisseurs Antalya Bölgesi'nin geleneksel yıl sonu gala yemeği Sunis Hotel Su'da gerçekleştirildi

Dünyanın sayılı gurmeleri önderliğinde gastronomi sanatı ve servisinin gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chaine des Rotisseurs Antalya Bölgesi'nin geleneksel yıl sonu gala yemeği 'Kuzeyden Güneye Anadolu mutfağı' konsepti ile Sunis Hotel Su'da gerçekleşti. Chaine des Rotisseurs Türkiye Başkanı Mohamed Hammam ile Chaine des Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Üyeleri, eşleri ve lezzet ustası Rotisseur'lerin katıldığı yıl sonu gala yemeği için Hotel Su mutfak şefi ve ekibi tarafından hazırlanan seçkin mönüler konuklara sunuldu.
ÖZVERİLİ ÇALIŞMAYA PLAKET
Chaine des RotisseursAntalya Bölge Başkanı M. Nihat Tümkaya ve yönetim kurulu üyeleri, gecenin sonunda Hotel Su yönetimi, Sunis Hotel Su Executive Chef Hüseyin Özdolanbay ve ekibine, Yiyecek ve İçecek Müdürü Ziya Hızal ve Ekibine, Banket ve Kurumsal İletişim Müdürü Serap Atmaca'ya teşekkür etti, özverili çalışmalarından dolayı birer plaket verdi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.