Pazar 17.04.2016

Antalya’da karpuz hasadı başladı

TÜRKİYE'NİN örtü altı üretimi ilk karpuz hasadı Antalya'da başladı. Antalya'da çekirdeksiz olarak örtü altı yöntemiyle yetiştirilen karpuzların kilogramı 2,5 TL'den satılırken, ağırlıkları ise ortalama 5-7 kg arasında değişiyor. Emeklerinin karşılığını alacaklarını ifade eden üretici Veli Çetin, "Türkiye'nin neredeyse en erken karpuzunu biz yetiştirdik. Karpuzlarımızın hipermarketlere ve otellere dağıtımı olacak" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.