Çarşamba 08.06.2016

Arpa şehriye pilavı

HAZIRLANIŞI
Tereyağ ve zeytinyağı tencerede eritilir. Yağ kızdıktan sonra arpa şehriye ilave edilir ve kahverengileşinceye kadar kavrulur. Tavuk suyu ve tuz ilave edilir. Defne yaprağı konulup kısık ateşte suyu çekilinceye kadar pişirilir.
MALZEMELER
250 gram arpa şehriye, 2 yemek kaşığı tereyağı, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, bir tutam tuz, 3 bardak tavuk suyu, 1 dal defne yaprağı.
Ramazan kompostosu
HAZIRLANIŞI
Tencereye su ve şekeri alıp kaynatalım. Kaynamaya başlayınca çileklerimizi ilave edelim. Rengini bırakıncaya kadar kaynatalım. Pişen kompostoyu bir sürahiye alalım ve ılıdıktan sonra soğuması için dolaba kaldıralım.
MALZEMELER
5 su bardağı çilek 1 su bardağı şeker 6 su bardağı su İsteğe göre nane

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.