Perşembe 16.06.2016

Tekirdağ köftesi

HAZIRLANIŞI
Kıymaya rendelenmiş kuru soğanı ve rendelenmiş ekmekleri ilave edin. Yumurtayı da içine ilave ederek hamur gibi yoğurun. Üzerine baharatları ve tuzu ekleyerek harç elinize yapışmayana kadar yoğurmaya devam edin. Yuvarlak köfteler yapın ve kızgın yağlı tavada kızartıp servis yapın.
MALZEMELER
500 gram köftelik kıyma, 1 yumurta, 2-3 dilim kuru ekmek, 1 baş orta boy kuru soğan, Tuz, Karabiber, Kimyon, Nane.
GASEFE
HAZIRLANIŞI
Kayısıları 5 saat önceden ıslatın. Ardından 3 dakika kısık ateşte pişirin. Pişen kayısıları servis tabağına alın ve eritilmiş tereyağını üzerine döktükten sonra en üste cevizleri serpin. İsteğe göre kaymakla da servis yapabilirsiniz.
MALZEMELER
4 kişilik 500 gram kuru kayısı, 3 su bardağı su, 3 yemek kaşığı tereyağı ve 3 yemek kaşığı iri kıyılmış ceviz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.