Perşembe 23.06.2016

Biber Borani

HAZIRLANIŞI
Sivri biberlerin çekirdek yataklarını çıkarıp doğrayın. Yemeklik doğranmış soğanları yarım çay bardağı sıvıyağda kavurun. Kıymayı ekleyip bir kaç dakika daha kavurun. Ardından biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi biberler diriliğini kaybedene kadar kavurmaya devam edin. Tuz ve karabiberi ekleyip bir kaç kez çevirelim ocaktan alıp servis yapın.
MALZEMELER
5 kişilik 250 gram sivri biber, Yarım çay bardağı sıvı yağ, 1 adet orta soğan, 150 gram yağsız kıyma, tuz ve karabiber.
PORTAKAL KOMPOSTOSU
HAZIRLANIŞI
Portakalların kabuklarını soyun. Üzerindeki beyaz kısımları ince kıyıp tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su ilave edip 1-2 taşım kaynatın. Portakalları ikiye bölün. Varsa çekirdeklerini çıkarın. Hazırladığınız şuruba portakalları ilave edin. 10 dakika kadar kaynatıp ocaktan alın. Soğuyunca servis yapın.
MALZEMELER
6 kişilik 400 gram şeker, 3 portakal, ve su.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.