Cuma 24.06.2016

Ihbeyşi

HAZIRLANIŞI
Kıyma, köftelik bulgur, kırmızı toz biber ve tuzu bir kaba alıp yoğurun. Nohut büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Tereyağını tavada eritin. Kıyılmış soğanları ekleyip kavurun. Salça ve bir bardak su ekleyerek köfteleri ilave edin. 15 dakika kadar pişirin. Ocaktan almadan önce limon suyu ve kıyılmış sarımsağı ilave edin. Maydanozla süsleyip servis yapın.
MALZEMELER
4 KİŞİLİK
250 gram kuzu kıyma,
7 yemek kaşığı köftelik bulgur,
1 yemek kaşığı pul biber,
30 gram tereyağı,
5 arpacık soğanı,
2 yemek kaşığı salça,
5 dal maydanoz,
2 yemek kaşığı limon suyu,
5 diş kıyılmış sarımsak,
Tuz.
SUPANGLE
HAZIRLANIŞI
Orta boy tencerede süt ve yumurtaları karıştırın. Sırasıyla un, şeker, vanilya ve kakaoyu ilave edip orta ısılı ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Supangleyi paylaştıracağınız kaselerin içine muzları dilimleyip yerleştirin. Üzerine supangleyi paylaştırın. Muz dilimleri ve hindistancevizi ile süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER
1 litre süt,
3 yumurta,
3 yemek kaşığı hazır kek unu,
1,5 su bardağı toz şeker,
3 yemek kaşığı kakao,
yarım paket vanilya,
3-4 muz,
Hindistan cevizi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.