Cumartesi 25.06.2016
Son Güncelleme: Cuma 24.06.2016

Tavuk Döner

HAZIRLANIŞI
Göğüs etini ince parçalar şeklinde kesin. Kekik, karabiber, kırmızıbiber, tuz ve ayçiçek yağını derin bir kapta karıştırıp tavuk etlerini marine edin. Marine edilmiş tavuk etlerini buzdolabı poşetine alıp rulo şekline getirin. Buzlukta biraz sertleşmesi için bekletin. Buzluktan alıp ince ince dilimleyin. Çok az yağladığınız tavada pişirip sıcak servis yapın.
MALZEMELER
4 KİŞİLİK
2 parça tavuk göğsü, Ayçiçek yağı, Kekik, Tuz, karabiber, kırmızı pul biber.
SAKIZLI MUHALLEBİ
HAZIRLANIŞI
Geniş bir tencerede margarini eritip unu ekleyin. Sürekli karıştırarak kavurun. Soğuk sütü yavaş yavaş ilave edin. Koyulaşıncaya kadar karıştırdıktan sonra toz şekeri ve dövülmüş damla sakızını ekleyin. Karışımı 15-20 dakika mikserle çırpın. Servis kaplarına paylaştırıp soğuyunca üzerini arzuya göre süsleyip servis yapın.
MALZEMELER
6 KİŞİLİK
4 su bardağı süt,
60 gram margarin, yarım çay bardağı un,
1 su bardağı toz şeker,
2 parça damla sakızı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.