Pazar 26.06.2016

Çiftlik kebabı

HAZIRLANIŞI
Eti, halka halka doğradığınız soğan ile yağda kavurun ve biber ilave edin. Pişmesine yakın domates, maydanoz, dereotu, tuz, kekik ilave edip kendi suyu ile pişirin. Arzuya göre taze soğan da ilave edilebilir.
MALZEMELER
4 kişilik 1 kilo kuzu eti, 3 çorba kaşığı yağ, 3 adet domates, maydanoz, soğan, dereotu, kekik, tuz, ve karabiber.
ELMA TATLISI
HAZIRLANIŞI
Elmaları ikiye bölün, çekirdeklerini temizleyin. Derin bir tencerede 6 bardak su, tarçın çubuğu ve karanfil ile kısık ateşte elmalar hafif yumuşayıncaya kadar pişirin. Daha sonra şekeri ilave edin. Şurubu koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocağın altını kapatın üzerine dondurma veya kaymak ilave ederek servis yapın. Çekirdeksiz üzüm ve kuş üzümü çok yakışacaktır.
MALZEMELER
6 adet orta boy elma, 4 su bardağı toz şeker, 6 su bardağı su, kaymak veya arzuya göre dondurma, tarçın çubuğu, karanfil.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.