Salı 28.06.2016

Etli mantar sote

HAZIRLANIŞI
Etleri tavada yumuşayıncaya kadar soteleyin. Yıkanmış doğranmış mantarları ete ekleyip sotelemeye devam edin. Kıyılmış soğan, iri doğradığınız sivri biber ve kabuklarını soyup yine iri doğradığınız domatesleri ekleyin. Sarımsak ve kırmızı pul biber ilave ederek 5 dakika soteleyin. Sıcak servis yapın.
MALZEMELER
kişilik 200 gram yağsız dana eti, 400 gram mantar, 1 soğan, 2 diş sarımsak, 4 domates, 5 sivri biber, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 çay bardağı zeytinyağı.
ÇİKOLATA SOSLU KEMALPAŞA TATLISI
HAZIRLANIŞI
Şerbet için su ve şekeri kaynatın. Kemalpaşa tatlılarını şerbetin içine atıp 15 dakika kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp 10 dakika beklettikten sonra şerbetin içinden alıp tabağa dizin. Soğumaya bırakın. Tatlıların üzerine birer parça kaymak paylaştırın . Çikolatayı benmari usulü eritip kaymakların üzerine dökerek servis yapın
MALZEMELER
6 kişilik 1 paket Kemalpaşa tatlısı 4,5 su bardağı su, 3,5 su bardağı toz şeker, 150 gram bitter çikolata, 100 gram kaymak.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.