Giriş Tarihi: 25.09.2016

Manavgat sucuğu marka olacak

Manavgat Kasapları Temin Tevzii Kooperatifi tarafından işletilen ve Türkiye genelinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı 13 mezbahadan birisi olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Mezbahası'nda üretilen sucuklar marka olma yolunda ilerliyor. Kooperatif Sorumlu Veteriner Hekimi Zuhal Çalışkan, Antalya'da sucuk üreten ilk tesis olduklarını söyledi. Kendi markaları olan MAN-ET adı altında anlaşmalı kasaplara da sucuk ürettiklerini ifade eden Çalışkan, tesisin yılda 67 bin 500 kilo, günde ortalama ise 300 kilo sucuk üretme kapasitesinin bulunduğunu belirtti.

HİJYENİK ORTAMDA ÜRETİM
Manavgat Kasapları Temin Tevzii Kooperatif Üyesi Mehmet Ali Şahin ise tesislerinde yüzde 100 dana etinden ve hijyenik ortamda sucuk üretildiğini söyledi. Manavgat halkının bu tesisi gidip görebileceğini ifade eden Şahin, Haccp ve ISO belgeli tesisin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylı bir tesis olduğunu dile getirdi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.