Giriş Tarihi: 21.10.2016

Cezaevi ikinci müdürü gözaltında

Cezaevi ikinci müdürü gözaltında

FETÖ soruşturmasında Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi 2. Müdürü M.K. ile infaz koruma memurları E.E, A.K. ve S.T. görev başında gözaltına alındı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi İkinci Müdürü M.K. ile infaz koruma memurları E.E, A.K. ve S.T. hakkında gözaltı kararı verildi. Polis, M.K. ve infaz koruma memurlarını cezaevinde görev başındayken gözaltına aldı. Cep telefonlarında örgütün şifreli mesajlaşma programı 'ByLock' bulunan şüphelilerin işlemleri sürüyor.

ECZACI TEKRAR TUTUKLANDI
Öte yandan, FETÖ soruşturması kapsamında daha önce tutuklanan ve itiraz sonucu tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan eczacı A.R.Ö. ile operasyonlar öncesi Türkiye'den firar eden diş hekimi Sabri İ'nin kasası olduğu iddia edilen E.Ç. ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eski Genel Sekreter Yardımcısı da polis tarafından gözaltına alındı. Ayrıca Eczacı A.R.Ö'nün savcının itirazı üzerine gözaltına alındığı ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi.