Perşembe 26.01.2017

Yemek yaparak terapi

RIXOS Downtown Antalya, 2017 yılı boyunca her ay misafirlerini 'yemekle terapi' temalı atölye çalışmalarında farklı lezzetlerle buluşturacak. Eğitimlere katılanlar, taptaze ürünler ve son teknolojiye sahip mutfak ekipmanları ile görerek, uygulayarak gerçek bir şef gibi yemek yapmanın keyfine varıyor. Ödüllü Şef Mehmet Şirin Dursun, 18 Ocak'ta gerçekleşen ilk etkinlikte Japon mutfağının sevilen yemeği sushiyi anlattı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.