Pazar 02.04.2017

ATSO’dan üç Çimrin kitabı

Kuruluşunun 135'inci yılını kutlayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Yerel Tarihçi SABAH Akdeniz yazarı Hüseyin Çimrin tarafından hazırlanan Antalya üzerine yazılmış üç kaynak kitabı daha kent kültürüne kazandırdı. Hüseyin Çimrin'in 'Antalya Mutfağı ve Lezzet Ustaları', 'Antalya'da Zamanla Kaybolan Meslekler, Esnaflar' ve 'Antalya'da Tarihi Camiler, Medreseler, Türbeler, Mezarlıklar ve Kiliseler' adlı üç kitabı ATSO Yayınları olarak basıldı.
DESTEĞE DEVAM
ATSO'nun, ekonomik gelişmenin ancak kent kültüründe sağlanacak gelişme ile mümkün olduğunun bilincinde bir oda olarak Antalya'nın sosyal ve kültürel yaşamına her zaman katkı yaptığını belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, "135'inci yılını kutlayan odamız, Antalya'nın ekonomik yaşamına yönelik çalışmaların yanı sıra kentimizin kültür yaşamına da destek olmaya devam ediyor" diye konuştu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.