Pazartesi 03.04.2017

Kuru-pilav yarışması

Isparta'da yöresel yemeklere dikkati çekmek amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Ziraat Odası işbirliğinde 'En İyi Kuru Fasulye ve Pilav Pişirme Yarışması' düzenlendi. 12 kadın yemeklerini jürinin beğenisine sundu. 4 kişilik jüri, 12 kuru fasulye ve pilavın tek tek tadına bakarak karar verdi. Yarışma sonunda Direkli Köyü'nden Malike Nizam birinci, Yakaören Köyü'nden Cemile Akpınar ikinci, Bozanönü Köyü'nden Fadime Aras üçüncü oldu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.