Çarşamba 07.06.2017
Son Güncelleme: Salı 06.06.2017

Fırın makarna

MALZEMELER
1 paket fırın makarna, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 yemek kaşığı un, 3 su bardağı soğuk süt, 2 adet yumurta sarısı, 1/4 çay kaşığı rendelenmiş muskat cevizi, 1/4 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1/4 demet dereotu.
HAZIRLANIŞI
Makarnaları 10 dakika kadar haşladıktan sonra suyunu süzün. Fırın kabını tereyağıyla yağlayıp makarnaları bu kabın içine alın. Tereyağı eritip unu ilave edin ve kavurun. Soğuk sütü ve yumurta sarısını ekleyin. Rendelenmiş muskat cevizi, karabiber ve tuzla da hazırladığınız sosu lezzetlendirin. Sosu makarnaların üzerine gezdirin. Rendelenmiş kaşar peynirini serpin ve 180 derecede önceden ısıtmaya başladığınız fırında 15-20 dakika pişirin. Dereotuyla servis edebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.