Pazartesi 29.01.2018
Son Güncelleme: Pazartesi 29.01.2018

Sav ekmeği bayatlamıyor

Isparta merkeze bağlı Sav beldesinde 100 yıllık bir geleneğe sahip olan ekşi mayalı ekmek derin dondurucuda 1 yıl boyunca bozulmadan duruyor. Halk bu ekmeği evlerinin altına kurdukları taş fırınlarda yapıyor. Ekmeğin en büyük özelliği katkı maddesi kullanılmadan yapılması. Halkın evlerin altındaki fırınlarda kendi ihtiyaçlarını karşılama alışkanlıklarından ortaya çıkan Sav ekmeği, kısa zamanda markalaştı. Derin dondurucuya konulduğunda 1 yıl boyunca bozulmadan tüketilebilen Sav ekmeği, 1.5 kilo ağırlığında.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.