Son Güncelleme: Perşembe 12.04.2018
Turizmin lezzet avcıları
Dünya liderlerinin yanı sıra milyonlarca turiste yemek yapan Antalya’daki mutfak şefleri, yeni tatlar arıyor
DAMAK TATLARI
Milliyetleri ve zevkleri birbirlerinden farklı olmasına rağmen özenle hazırladıkları yemeklerle turistlerin memnun ayrılmasını sağlayan şefler, Türk mutfağıyla dünya yemeklerini birleştirmek için lezzet avcılığı yapıyor. Belli bir hiyerarşinin bulunduğu mutfaklarda hazırlanan yemekler, 6 farklı şefin ayrı ayrı tadım ve görselinden geçirilerek sunuluyor. Susesi Luxury Resort mutfak şefi Orhan Eryılmaz her ülkenin damak zevkinin farklı olduğunu, Rusların deniz mahsullerini, Almanların sosis ve patates yemeklerini tercih ettiğine dikkati çekti.
İŞİMİZ YARATICILIK
Maxx Royal Belek Golf Resort şefi Sami Kahrıman, 38 yıldır aşçılık mesleğini yaptığını ifade ederek, "İşimiz yaratıcılık. Dünya lezzetlerini keşfederek, ortak tadı bulmaya çalışıyoruz" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Antalya Open’da şampiyon belli oldu
- 2 İlk yarının karnesi
- 3 Maçta gözler Amılton’da olacak
- 4 HEDEF 3’TE 3 YAPMAK
- 5 Avrupa’da yaşam tecrübesi fırsatı
- 6 Sulama birlikleri güç birliği yaptı
- 7 Batık gemi parça parça çıkartılıyor
- 8 Taşıt kiralamada ceza yeniliği
- 9 Çiftçi gözünü göğe çevirdi
- 10 Hedef 7.5 milyon turist