Pazar 27.05.2018
Son Güncelleme: Pazar 27.05.2018

Güveçte köfte kebabı

MALZEMELER
Dana kıyma az yağlı köftelik 300 gr.
Kuzu kıyma az yağlı köftelik 200 gr.
Arpacık soğan 30-40 adet
Domates 4 adet
Biber 4 adet
Sarımsak 3 diş
HAZIRLANIŞI
Köftelik kıymalarımızı karıştırıp elle şekil veriyoruz. Güvecin içerisine arpacık soğan, 3 domates, biber en son üzerine köfteleri koyuyoruz. Köftenin hizasına kadar salçalı sıcak sosu güveç kaplarına bölüyoruz. Son kalan domatesi köftelerin üzerini kapamak için kullanıyoruz. 170 derece ısıtılan fırına vererek köfteler ve domates kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.