Salı 05.06.2018
Son Güncelleme: Pazartesi 04.06.2018

Penne Akdeniz

MALZEMELER (6 kişilik)
Penne Makarna: 900 Gram
Patlıcan: 2 Adet
Capya : 2 Adet
Beyaz Peynir :200 Gram
Fesleğen: 10 Yaprak
Taze Soğan: 1 Bağ
Tere Yağı: 15 Gram
Ayçiçek Yağı: Yarım çay bardağı
Krema: 400 Gram
Tuz: Yeterince
Kara Biber: 1 Çay kaşığı
HAZIRLANIŞI
Penne makarnalar kaynatılarak tuz ve ayçiçeği yağı ile haşlanır (9-11 dakika arasında). Patlıcan ve biberleri közleyerek kabukları soyulur, küçük parçalar halinde doğranır. Taze soğanın sapları uzun şeritler halinde doğranır (4 cm uzunluğunda). Tavaya tereyağı ve soğan sapları atılır. Az kavurup közlenmiş patlıcan ve biber ilave edilir. Az kavurup krema eklenir. Tuz ve kara biber ilave edilip ince doğranan fesleğen yaprakları eklenir. Haşlanmış makarna ilave edilip 5 dakika daha makarnalar karıştırılarak pişirilir. Beyaz peynirleri de tabağa alınan makarnaların üzerine rendeleyerek servis edilir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.