Perşembe 05.07.2018

Gurmeler Likya’da

GASTRONOMİ sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chaine des Rotisseurs Derneği'nin Antalyalı üyeleri, Elmalı'daki Likya bağlarında düzenlenen yemekte İtalyan şefin hazırladığı İtalyan sokak lezzetleriyle tanıştı. Başlangıç yemeği olarak beyin kızartması, tavuk ciğerli arancini ve kuzu yürekli böreğin tadına bakan dernek üyeleri, yemek ve sunuma tam not verdi. Ana yemek ise kekik soslu Sicilya kokoreç, kuru üzümlü ciğer ve böğürtlen soslu dana dili oldu. Chainne des Rotissesurs Antalya Başkanı Nihat Tümkaya, ev sahibi Doruk Özkan ve aynı zamanda dernek üyesi Burak Özkan'a, ailesine, İtalyan şef Geovani Polloina, yardımcıları Emrecan Aksoy ve İrem Mehri Üçem'e derneğin plaketini verdi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.